Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 9. 2016

PODZIM 2017

OBECNÍ KNIHOVNA CHOTOVINY A SPOLEK PŘÁTEL ŠKOLY VÁS ZVE NA

LAMPIONOVÝ PRŮVOD

V PÁTEK 29.9.2017

SRAZ V 18.45 TENTOKRÁT PŘED BÝVALÝM KULTURNÍM DOMEM,

KDE PROBĚHNE OHODNOCENÍ

NEJORIGINÁLNĚJŠÍCH RUČNĚ DĚLANÝCH LAMPIONŮ

S SEBOU: DOBROU NÁLADU, ŠPEKÁČKY, KEČUP, HOŘČICI, CHLEBA

A HLAVNĚ LAMPION !

TĚŠÍME SE NA VÁS

----------------------------------------------------------------

TÝDEN KHINOVEN V OBECNÍ KNIHOVNĚ V CHOTOVINÁCH

3.10. - 5.10.2017

VÝPRODEJ KNIH z již vyřazeného fondu a darů čtenářů knihovny. Za zlomek ceny tak můžete třeba objevit poklad pro svou soukromou knihovnu. PŘIJĎTE SI VYBRAT I VY !!!

 

PŘIHLAŠOVÁNÍ NOVÝCH ČTENÁŘŮ ZDARMA, AMNESTIE DLUŽNÍKŮ

Vítáme nové čtenáře, kteří se mohou v tomto období zaregistrovat zcela zdarma (u registrace čtenářů mladších patnácti let nutný podpis zákonného zástupce). Prominutí upomínek dlužníků.

 

Zahájení akce " DO KNIHOVNY NEJEN PRO KNIHU"

Již Vás nudí hrát neustále je pár her, které máte doma? Nebo si chcete pořídit nějakou novou, ale nevíte, zda se Vám bude líbit? Pak je tu právě pro Vás naše nová PŮJČOVNA SPOLEČENSKÝCH HER.

Hru lze zapůjčit s platným čtenářských průkazem. Čtenářům mladším patnácti let se desková hra půjčí proti podpisu zákonného zástupce.

obrazek-hry2.jpgmindok.pngpiatnik.jpgalbi.png

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBECNÍ KNIHOVNA VÁS ZVE NA VÁSTAVU

KNIŽNÍCH OBÁLEK, KTERÉ NAVRHLI

ŽÁCI 2. TŘÍDY ZŠ A MŠ CHOTOVINY.

Obálky knih, které děti namalovaly pro své oblíbené knihy budou ke zhlédnutí v knihovně po celý měsíc listopad. Přijďte se podívat a hlasovat o nejpovedenější obálku, po skončení výstavky budou nejlepší práce oceněny!

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

rubikon-kasparkovy_certoviny-11.11.2017.jpg

milicin-zazracny-panak-24.11.2017.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Obecní knihovna Chotoviny Váz zve na besedu se spisovatelkou a cestovatelkou Dankou Šárkovou

 

Danka Šárková – vlastním jménem Šárka Denková píše společenské romány a ráda cestuje. Se svým partnerem procestovala Afriku a Asii, odkud čerpá inspiraci pro své knihy.

 „ Nejzajímavější je pozorovat lidi, promluvit s nimi, pochovat děti… jen tak poznám způsob života v určité zemi“. O tom pak vypráví a promítá fotky na besedách.

Přijďte si poslechnout vyprávění z cest i Vy 29.11.2017 od 17.00 hodin do Obecní knihovny v Chotovinách.

Součástí besedy bude autorské čtení.

Vstupné dobrovolné

Vydané knihy: Horal(ka), Světlo a tma, Zašívaná panenka, Čekala jsem dlouho!, Cesta za „hranice“, Tři plus jedna, Příběhy na lehátko – Osud, Zvířata, Láska, Nevěra, Tajemno, Nezlomená osudem…….

http://www.dankasarkova.cz/category/bibliografie/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

kapota-dobre-rano-rodino-plakat.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------